loader image
Повече за нас

За Красстрой ООД

Кои сме ние?

Строителна фирма „КРАССТРОЙ” ООД е учредена през 1999 г., от Красимир Милушев, с основна дейност: цялостно изграждане на сгради от високо строителство, къщи, жилищни сгради и прилежащата им инфраструктура, ел. инсталации и захранване, отоплителни и вентилационни инсталации, съобщителни мрежи и съоръжения, ВиК, реконструкция, модернизация и довършителни работи, текущо поддържане и ремонти.„КРАССТРОЙ” ООД е член е на Камара на строителите в България от 2001 г. и е сертифицирана по  ISO 9001:2015;ISO 14001:2015; ISO 45001:2018

Дружеството се реализира на вътрешния пазар, като от самото начало инвестира в закупуване на парцели подходящи за строителство и в тяхното разработване. Освен собствени проекти, ние сме изпълнители и на обекти на частни лица и организации, като изграждаме по техни индивидуални проекти еднофамилни и многофамилни жилищни сгради.

0 +
Години опит
0 +
Завършени обекти

Красимир Милушев

Седалище на дружеството

Успоредно с проектирането и строителството на жилищни сгради, фирма „КРАССТРОЙ” ООД извършва строителни ремонти и довършителни работи по жилища и кооперации, по сгради собственост на физически и юридически лица и организации. 

Дружество „КРАССТРОЙ” ООД е изградило имиджа си главно на база на качествените характеристики на извършваните СМР и на допълнителните, съпътстващи строителството услуги, предлагани на клиентите. Високото качество, което целим и винаги достигаме се дължи на няколко фактора:

Нашата политика:
Нашата цел:

Винаги високо качество във всяка сфера и във всички етапи на извършваните от нас дейности свързани със строителство и строително –  ремонтни работи и затвърждаване на изградения и доказан имидж на коректен партньор.